Γκασόλ και Φίνζντεϊλ έλυσαν τις διαφορές τους!

Κάτια Πετροπούλου
Γκασόλ και Φίνζντεϊλ έλυσαν τις διαφορές τους!

bet365

Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να μιλήσουν και να συμφιλιωθούν ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ντέιβιντ Φίζντεϊλ!

Σοσιεδάδ – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν «ψυχρανθεί» την περσινή σεζόν, όταν ο 33χρονος σέντερ είχε δυσαρεστηθεί από το «παρκάρισμα» του στον πάγκο, ενώ δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει «φάει» τον προπονητή του.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού οι δύο μεριές τα βρήκαν και συμφιλιώθηκαν.

Ένα τηλεφώνημα στην διάρκεια του καλοκαιριού ήταν αρκετό να καλυφθεί το χάσμα που υπήρχε μεταξύ τους και μάλιστα ο Φίζντεϊλ εξέπληξε με τις δηλώσεις του, μετά το Γκρίζλις - Νικς.

«Ήταν μια υπέροχη κουβέντα. Ήταν κάτι που έγινε μεταξύ δύο ανδρών και ήταν πολύ ωραίο να έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου που αυτή αλλάζει και γίνεσαι καλύτερος, επειδή κάποιος άλλος σε έκανε καλύτερο. Τού δίνω τα εύσημα γι' αυτό. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο προπονητή. Ήμουν τυχερός που ήμουν προπονητής του!».

Ο Γκασόλ υποστήριξε στο «ESPN»: «Κι οι δύο ξέρουμε πως τα πράγματα δεν ήταν τέλεια. Θα μπορούσαμε να το χειριστούμε διαφορετικά, όχι πέρυσι, αλλά πρόπερσι, όταν άρχισαν να συμβαίνουν όλα. Δεν θα ξανασυμβεί αυτό. Είναι απλό: Ζεις, μαθαίνεις και προχωράς. Συμφιλιωθήκαμε κι αυτό είναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα