ΛεΜπρον: «Το έχουμε παρακάνει με την έξτρα πάσα!» (vid)

ΛεΜπρον: «Το έχουμε παρακάνει με την έξτρα πάσα!» (vid)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον: «Το έχουμε παρακάνει με την έξτρα πάσα!» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε μετά την ήττα από τους Μάτζικ και σχολίασε το γεγονός ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ίσως πασάρουν παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Οι Λέικερς έχασαν από τους Μάτζικ και ο «Βασιλιάς» σχολίασε την... ανιδιοτέλεια που δείχνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του. Παραδέχτηκε ότι ίσως χρειάζεται να γίνουν λίγο παραπάνω εγωιστές, ενώ μίλησε και για τις πάσες, που χρειάζονται χρόνο για να βρεθεί στόχος.

«Τα λάθη στο τέλος προκύπτουν από το ότι κάποιοι παίκτες το παρακάνουν με την έξτρα πάσα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Πέρασα κάποιες πάσες που είχαν μικρό περιθώριο, εκβιάσαμε προσπάθειες, κάναμε λάθη. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, να προστατεύσουμε την μπάλα.

Αρχικά ένας από τους κορυφαίους στις ασίστ είναι εκτός με σπασμένο χέρι. Παίζει και αυτό τον ρόλο του. Έχουμε καλές προθέσεις, βγαίνουμε εκεί έξω και μοιράζουμε την μπάλα, προσπαθούμε να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη. Μερικές φορές μας λείπουν παίκτες, αλλά πρέπει να δούμε το βίντεο και να δούμε που θα έπρεπε να βρισκόμαστε. Ακόμα μαθαίνουμε που πρέπει να βρισκόμαστε».

 

NBA Τελευταία Νέα