Ντουράντ: «Τίποτα δεν θα γίνει απλά για εμάς, εμείς πρέπει να το κάνουμε»

Ντουράντ: «Τίποτα δεν θα γίνει απλά για εμάς, εμείς πρέπει να το κάνουμε»

Αντωνία Σπανού
Ντουράντ: «Τίποτα δεν θα γίνει απλά για εμάς, εμείς πρέπει να το κάνουμε»

bet365

Οι Ουόριορς πήραν την νίκη μετά από 4 συνεχόμενες ήττες και ο Κέβιν Ντουράντ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Οι Ουόριορς κατάφεραν και πήραν νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και πήραν βαθιά ψυχολογική ανάσα.

Ο Κέβιν Ντουράντ, που πρωταγωνίστησε στην νίκη της ομάδας του, βγήκε μπροστά και σχολίασε το γεγονός ότι τίποτα δεν πρόκειται να χαριστεί στους πρωταθλητές και θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αλλάξουν την κατάσταση που βρίσκονται.

Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

«Δεν πιστεύω ότι έχει κάτι τελειώσει, πριν τελειώσει. Στο ΝΒΑ δεν πιστεύω σε παραμύθια ή στους συναισθηματισμούς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα αν πάμε εκεί έξω και βγάλουμε όλη την θέληση μας, όπως κάναμε και σήμερα. Και δεν θα γίνει έτσι απλά για εμάς.

Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος και ενέργεια όπως σήμερα. Ποτέ δεν πιστεύω ότι απλά κάτι θα γίνει. Θα κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι τελικά. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε. Νομίζω ότι το κάναμε στα 5 τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν βγήκε.

Νομίζω σήμερα βγάλαμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα χρειαστεί να κάνουμε και στην συνέχεια. Δεν θα γίνει έτσι απλά για εμάς. Πρέπει εμείς να το κάνουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα