Σπερς - Γκρίζλις 103-104

Φώτης Καρακούσης
Σπερς - Γκρίζλις 103-104

bet365

Με τον Μαρκ Γκασόλ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας τις δύο βολές και κάνοντας κόψιμο στον Όλντριτζ, οι Γκρίζλις πέρασαν από το Σαν Αντόνιο επικρατώντας των Σπερς με 104-103.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ένα ακόμα μεγάλο ματς διεξήχθη στο Σαν Αντόνιο με τους Σπερς και τους Γκρίζλις να τα δίνουν όλα ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που κατέκτησαν οι... αρκούδες επικρατώντας με 104-103 σε ένα ματς που κρίθηκε στα 7 δέκατα. Ο Μαρκ Γκασόλ ήταν για την ακρίβεια ο παίκτης που το έκρινε καθώς ευστόχησε στις δύο βολές που επιχείρησε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, ενώ έριξε και την τάπα στον Όλντριτζ κρατώντας την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Μια νίκη που έφερε τις... αρκούδες στο 12-5, με την ομάδα του Μέμφις να πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα. Στον αντίποδα οι Σπερς έπεσαν στο 8-9 και η αλήθεια είναι πως δεν τα πάνε και τόσο καλά στην μετά Λέοναρντ εποχή. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κόνλεϊ με 30 πόντους και τον ακολούθησε ο Γκασόλ με 20. Για τους ηττημένους ο ΝτεΡόζαν είχε 24, ο Γκέι 21 και ο Όλντριτζ 19.

 

NBA Τελευταία Νέα