Μάτζικ - Ράπτορς 91-93

Gazzetta team
Μάτζικ - Ράπτορς 91-93

bet365

Μεγάλο ματς στο Ορλάντο με τους Ράπτορς να κάνουν σημαντικό διπλό επικρατώντας με 93-91 των Μάτζικ με buzzer beater του Γκριν.

Η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Μόνο τέσσερα ματς είχε σήμερα στο NBA, με αυτό στο Ορλάντο να μας αποζημιώνει και με το παραπάνω. Οι Μάτζικ με τους Ράπτορς πάλεψαν και με το παραπάνω για τη νίκη, μας προσέφεραν συγκινήσεις με τη νίκη να την παίρνουν οι Καναδοί με 93-91. Μια νίκη που ήρθε με buzzer beater του Γκριν σε νεκρό χρόνο, ενώ πριν το καλάθι αυτό είχε ισοφαρίσει με φοβερό κάρφωμα ο Φουρνιέ. Με τη νίκη αυτή οι... δεινόσαυροι έφτασαν στο 14-4 παραμένοντας στην κορυφή της Ανατολής, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 9-9.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέοναρντ με 18 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σιάκαμ με 16, Ιμπάκα με 14, ενώ ο Γκριν που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι είχε 13. Για τους ηττημένους ο Φουρνιέ ήταν πολύ καλός με 27, ο Γκόρντον ακολούθησε με 16 και ο Βούτσεβιτς είχε 14.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα