ΛεΜπρον: «Έχω ξεχωριστές αναμνήσεις στο Μαϊάμι, στο Κλίβελαντ, προσπαθώ να φτιάξω με τους Λέικερς» (vid)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον: «Έχω ξεχωριστές αναμνήσεις στο Μαϊάμι, στο Κλίβελαντ, προσπαθώ να φτιάξω με τους Λέικερς» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε μετά το τέλος ακόμα μιας μοναδικής εμφάνισης για το πόσο πολύ δουλεύει, για τις ξεχωριστές αναμνήσεις με τους Χιτ, αλλά και τις νέες που προσπαθεί να φτιάξει στο Λος Άντζελες.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Οι Λέικερς έφυγαν νικητές από το Μαϊάμι, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να κάνει ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση. Ο «Βασιλιάς» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το παιχνίδι του, όλα όσα δουλεύει και χαίρεται να βλέπει να βγαίνουν στο παρκέ, αλλά και για τις ξεχωριστές αναμνήσεις του σε Μαϊάμι, Κλίβελαντ και Λος Άντζελες.

«Είχαμε μεγάλο ταξίδι, έπρεπε να βρούμε την ενέργεια να αντιδράσουμε. Ξέρουμε πόσο σκληρά παίζουν οι Χιτ, ειδικά στην έδρα τους.

Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά. Σουτάρω τρίποντα, δουλεύω τις κινήσεις μου, εκτελώ βολές προσπαθώντας να βρω τον εαυτό μου και χαίρομαι όταν η δουλειά μου βγαίνει στο παρκέ».

Όσο για την άμυνα της ομάδας του σχολίασε:

«Όταν παίζουμε άμυνα είμαστε πολύ καλή ομάδα, όταν δεν παίζουμε άμυνα δεν είμαστε καλή ομάδα. Είναι τόσο απλό για εμάς. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, τους περιορίσαμε.

Φυσικά και σημαίνει για εμένα πράγματα το να επιστρέφω στο Μαϊάμι. Έχω πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις εδώ, έχω πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις στο Κλίβελαντ και προσπαθώ να φτιάξω ξεχωριστές αναμνήσεις εδώ με τους Λέικερς. Πρέπει να συνεχίσω, αλλά είναι πάντα ιδιαίτερο να επιστρέφεις κάπου όπου έκανες κάτι καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα