O Ρίτσαρτσον νευρίασε, πέταξε το παπούτσι στην εξέδρα και αποβλήθηκε! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
O Ρίτσαρτσον νευρίασε, πέταξε το παπούτσι στην εξέδρα και αποβλήθηκε! (vid)

bet365

Ο Τζος Ρίτσαρτσον έγινε έξω φρενών που δεν σφυρίχτηκε φάουλ υπέρ του με αποτέλεσμα να πάρει το παπούτσι του, να το πετάξει στην εξέδρα και να αποβληθεί από το ματς με τους Λέικερς.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο παίκτης των Χιτ προσπάθησε να καρφώσει τη μπάλα και την ώρα που επιχειρούσε το drive και ο Τζος Χαρτ που τον ακολουθούσε, του πάτησε το παπούτσι με αποτέλεσμα να βγει!

Ο Ρίτσαρτσον διαμαρτυρήθηκε για φάουλ τη στιγμή που επιχειρούσε το καρφωμα με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού και να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα. Ο ΛεΜπρόν ήταν εκείνος που διαμαρτυρήθηκε αμέσως για την κίνηση του αντιπάλου του, ο οποίος είδε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

«Δεν θέλω να το συζητήσω. Ήταν μια σειρά γεγονότων. Δεν σκέφτηκα τι έκανα εκείνη την ώρα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πόσο τσαντισμένος ήμουν» σχολίασε ο Ρίτσαρτσον μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε τι έγινε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα