Θέλει τον Καρμέλο η εθνική Πουέρτο Ρίκο!

Θέλει τον Καρμέλο η εθνική Πουέρτο Ρίκο!

Κάτια Πετροπούλου
Θέλει τον Καρμέλο η εθνική Πουέρτο Ρίκο!

bet365

Ανοιχτή πρόσκληση στον Καρμέλο Άντονι για να φορέσει την φανέλα του Πουέρτο Ρίκο έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιουμ Ράμος.

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί οι δρόμοι του να χωρίζουν με τους Ρόκετς και ακόμα να μην έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της κάποια ομάδα από το ΝΒΑ, αλλά ο «Μέλο» είναι κάπου ευπρόσδεκτος: στο Πουέρτο Ρίκο!

Οι... αγκάλες των ανθρώπων στο νησί της Κεντρικής Αμερικής είναι ανοιχτές για τον 34χρονο φόργουορντ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Γιουμ Ράμος.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Καρμέλο, όχι μόνο ως παίκτης, αλλά ως ένας ήρωας του Πουέρτο Ρίκο. Αυτός και το ίδρυμά του έχουν κάνει πολλά για το Πουέρτο Ρίκο. Μαζί με τον Τζέι Τζέι Μπαρέα, ο Καρμέλο θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα και να βοηθήσει να αναπτερωθεί το πνεύμα της χώρας», είπε ο Ράμος, με το Πουέρτο Ρίκο να προσπαθεί να συνέλθει από τον τυφώνα «Maria».

Η φανέλα με το Νο.15 περιμένει τον «Μέλο», ο οποίος θα χρειαστεί να πάρει «απαλλαγή» από την ομοσπονδία των ΗΠΑ, κάτι που θεωρείται εύκολα εφικτό.

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα επίσης βλέπει με καλό μάτι αυτή τη σκέψη. «Με την σύνδεση του με το Πουέρτο Ρίκο, με την λάμψη του από το ΝΒΑ και με τις εμπειρίες του, οι οπαδοί θα τον λατρέψουν. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε και στο παρελθόν, αλλά φυσικά κανείς δεν τον κατηγόρησε που φόρεσε το εθνόσημο των ΗΠΑ. Αν θελήσει ποτέ να μας εκπροσωπήσει, θα ήταν υπέροχο», ήταν τα λόγια του.

Ο Καρμέλο αποσύρθηκε από την εθνική ΗΠΑ το 2016, όντας ο πρώτος σκόρερ της με 336 πόντους και με τέσσερα Ολυμπιακά μετάλλια (3 χρυσά, 1 χάλκινο), ενώ ο πατέρας του είναι Πορτορικανός.

 

NBA Τελευταία Νέα