Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Greek Freak (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Greek Freak (vid)

bet365

Μπορεί οι Μπακς να γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εξαιρετικός πετυχαίνοντας 31 πόντους.

Εντάξει έτσι όπως τα έχει καταφέρει ο άνθρωπος το να λέμε πως πέτυχε σε έναν αγώνα πάνω από 30 πόντους, δεν είναι και κάτι φοβερό. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως και κόντρα στους Γκρίζλις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός. Έλληνας φόργουορντ μπορεί να είδε την ομάδα του να γνωρίζει την πρώτη της εντός έδρας ήττα, όμως ο ίδιος παίζοντας 34 λεπτά κατάφερε να πετύχει 31 πόντους με πολύ καλά στατιστικά.

Για την ακρίβεια είχε 10/12 δίποντα, έχασε τα δύο τρίποντα που επιχείρησε, ενώ και στις βολές ήταν πολύ εύστοχος με 11/12. Επίσης κατέβασε 9 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, έριξε 2 τάπες, αλλά από την άλλη έκανε και 6 λάθη. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα