GM Σίξερς: «Δεν κινδυνεύει ο Φουλτζ λόγω Μπάτλερ»

GM Σίξερς: «Δεν κινδυνεύει ο Φουλτζ λόγω Μπάτλερ»

Gazzetta team
GM Σίξερς: «Δεν κινδυνεύει ο Φουλτζ λόγω Μπάτλερ»

bet365

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για το μέλλον του Μαρκέλ Φουλτζ στους Σίξερς, όπως διαβεβαίωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας.

Tο νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ! Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Ο Έλτον Μπραντ ρωτήθηκε για το αν οι Σίξερς έχουν χάσει την πίστη τους στο πρόσωπο του Φουλτζ, ειδικά και με την έλευση του Μπάτλερ στην ομάδα, κι εκείνος απάντησε: «Όχι, καθόλου. Δεν άλλαξε την προοπτική μας για το μέλλον του Μαρκέλ. Είχε να κάνει περισσότερο με το να πάρουμε έναν σούπερσταρ αυτή τη στιγμή και να δούμε που είμαστε σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Υπάρχουν μερικές ταλαντούχες ομάδες στην ανατολική περιφέρεια».

Για το ότι ο Φουλτζ, που έχει αρχίσει βασικός στα πρώτα 15 παιχνίδια των Σίξερς, θα πρέπει να κάνει... πίσω, αφού τώρα αυτή τη θέση θα πάρει ο Μπάτλερ, σχολίασε: «Όταν φέρνεις έναν παίκτη που είναι All-Star 4 φορές, θα υπάρχουν και αλλαγές στο ρόστερ».

Τέλος, πρόσθεσε για τον 20χρονο παίκτη: «Είναι πολύ ταλαντούχος. Από όσα μπορώ να πω, πολλά έχουν να κάνουν με το μυαλό του. Σε αυτό το πρωτάθλημα, το 90% είναι το μυαλό. Αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι, τότε μπορείς. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει. Οι άνθρωποι που προπονούν και γυμνάζουν τον Φουλτζ μου λένε πόσο σπουδαίος θέλει να γίνει. Όσο συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να τα δίνει όλα κάθε ημέρα. Έχει όλο μου τον σεβασμό. Θέλω απλά να βγει εκεί έξω, να δείξει ποιος είναι και να θριαμβέυσει. Θα γίνει επιτυχημένος! Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για την βελτίωσή του. Είναι μαζί μας, είναι κομμάτι μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα