«Εγωιστής ο Τζόρνταν, φέρεται λάθος στους συμπαίκτες του» (pics & vid)

«Εγωιστής ο Τζόρνταν, φέρεται λάθος στους συμπαίκτες του» (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
«Εγωιστής ο Τζόρνταν, φέρεται λάθος στους συμπαίκτες του» (pics & vid)

bet365

Δημοσίευμα θέλει τον ΝτιΑντρε Τζόρνταν να έχει θέματα συμπεριφοράς προς τους συμπαίκτες του, δίνεται συνέχεια στο ριμπάουντ που είχε «κλέψει» από τον Ντόντσιτς, αλλά τελικά οι συμπαίκτες του τον στηρίζουν.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN οι Μάβερικς είναι δυσαρεστημένοι με τον Τζόρνταν, αφού φέρεται εγωιστικά και όχι σωστά στους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα αναφέρει, «μην παρασύρεστε από τα καλά στατιστικά του Τζόρνταν. Είναι μεγάλη απογοήτευση για τους Μαβς. Φέρεται με λάθος τρόπο στους συμπαίκτες του και τον θεωρούν εγωιστή».

Όλο αυτό έρχεται να... κολλήσει στο περιστατικό όπου ο σέντερ της ομάδας του Ντάλας έσπρωξε για να πάρει το ριμπάουντ από τον Ντόντσιτς.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ρεπορτάζ πήρε έκταση, με τον Σμιθ να σπεύδει να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του βάζοντας μια φωτογραφία με τους δυο τους και σχόλιο για τα... ψεύτικα νέα, με αρκετούς παίκτες των Μάβερικς του να συμφωνούν μαζί του, μέσα σε αυτούς και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα