GM Ουόριορς για KD και Γκριν: «Θα τα βρούνε πολύ σύντομα!» (vid)

GM Ουόριορς για KD και Γκριν: «Θα τα βρούνε πολύ σύντομα!» (vid)

Αντωνία Σπανού
GM Ουόριορς για KD και Γκριν: «Θα τα βρούνε πολύ σύντομα!» (vid)

bet365

Ο GM των Ουόριορς, Μπομπ Μέιερς, σχολίασε και εκείνος με την σειρά του την τιμωρία του Γκριν αλλά και τον καυγά με τον Ντουράντ και δήλωσε σίγουρος για την αποκατάσταση των σχέσεων.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο οργανισμός των Ουόριορς προσπαθεί να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις για το θέμα του του Ντουράντ με τον Γκριν. Αυτή την φορά ο GM της ομάδας έδωσε τις δικές του απαντήσεις για την τιμωρία του δεύτερου, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Αναλυτικά:

«Η τιμωρία του δόθηκε γιατί η συμπεριφορά του ήταν επιβλαβής για την ομάδα και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που κάναμε.

Αν το να δίνει πολύ σημασία είναι μέρος του χαρακτήρα του δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Πήραμε μια απόφαση, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το ξεπεράσει και να συνεχίσει, η ομάδα μπορεί να συνεχίσει, ολόκληρος ο οργανισμός, οι παίκτες γιατί θα πω ξανά ότι αυτό είναι μέρος του ΝΒΑ.

Πιθανότατα το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ, γιατί αυτό κάνει. Αν δεν έχουν μιλήσει είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν, ξέρω και τους δύο, ξέρω τι θέλουν να πετύχουν αυτή την σεζόν, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη. Και οι δύο λατρεύουν να νικούν και οι δύο λατρεύουν να παίζουν μπάσκετ. Νομίζω ότι έχουν πολλά κοινά. Και οι δύο λατρεύουν να κερδίζουν και οι δύο λατρεύουν να παίζουν, νομίζω ότι θα έπαιζαν και τσάμπα, αλλά είναι ανταγωνιστικοί.

Είναι μια σχέση στην οποία θέλουν να κάνουν σπουδαία πράγματα μαζί και θα το κάνουν και το έχουν κάνει. Αλλά όπως είπα το καλύτερο πράγμα στα σπορ είναι το συναίσθημα και καμιά φορά γίνεται υπερβολικό».

 

NBA Τελευταία Νέα