Το εντυπωσιακό πάρτι καρφωμάτων του Καπέλα (vid)

Gazzetta team
Το εντυπωσιακό πάρτι καρφωμάτων του Καπέλα (vid)

bet365

Ανίκητος ήταν κόντρα στους Νάγκετς ο Κλιντ Καπέλα με τον σέντερ των Ρόκετς να πετυχαίνει 24 πόντους από τους οποίους οι 18 με καρφώματα!!!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ένα από τα καλύτερα βράδια της καριέρας του πέρασε σήμερα ο Κλιντ Καπέλα πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στους Νάγκετς. Ο σέντερ των Ρόκετς έχοντας απέναντί του τον Νίκολα Γιόκιτς ήταν το λιγότερο εξαιρετικός καθώς πέτυχε 24 πόντους, από τους οποίους οι 18 ήταν με καρφώματα. Ναι καλά διαβάσατε ο άνθρωπος κάρφωσε 9 φορές την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 36 λεπτά και στο διάστημα αυτό είχε 24 πόντους με 11/15 δίποντα, 2/4 βολές, ενώ κατέβασε 9 ριμπάουντ και έδωσε και 2 ασίστ. Και φυσικά πάνω από όλα προσέφερε πλούσιο θέαμα, έχοντας όχι ένα και δύο, αλλά 9 καρφώματα. Απολαύστε την παράσταση του Καπέλα στο βίντεο που ακολουθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα