Mετά τον Ντουράντ, και οι συμπαίκτες του τα έβαλαν με τον Γκριν! (pic)

Mετά τον Ντουράντ, και οι συμπαίκτες του τα έβαλαν με τον Γκριν! (pic)

Gazzetta team
Mετά τον Ντουράντ, και οι συμπαίκτες του τα έβαλαν με τον Γκριν! (pic)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν είχαν έντονη λογομαχία στον πάγκο των Ουόριορς ενώ η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια και όσοι είδαν το περιστατικό κάνουν λόγο για πρωτοφανή ένταση στη σύγχρονη εποχή των πρωταθλητών!

Οι Κλίπερς επικράτησαν των Ουόριορς με 121-116 στην παράταση και υποχρέωσαν τους πρωταθλητές στην τρίτη εφετινή τους ήττα. Το Γκόλντεν Στέιτ είχε την ευκαιρία να επικρατήσει στην κανονική διάρκεια όμως δεν εκδήλωσε επίθεση, με αποτέλεσμα ο Κέβιν Ντουράντ να ξεσπάσει στον πάγκο κατά του Ντρέιμοντ Γκριν. Μάλιστα η κάμερα έπιασε τον KD να μονολογεί «δώσε την γ...νη μπάλα»!

Σύμφωνα με το ESPN, η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια όπου επίσης ορισμένοι συμπαίκτες του Γκριν τον αποδοκίμασαν έντονα για την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. Μάλιστα ορισμένοι που είδαν από κοντά το σκηνικό έκαναν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες στιγμές έντασης στη σύγχρονη εποχή των Ουόριορς! Όπως μάλιστα αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, σύσσωμος ο οργανισμός δουλεύει προς την εξομάλυνση της κατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα