Νάγκετς - Ρόκετς 99-109

Gazzetta team
Νάγκετς - Ρόκετς 99-109

bet365

Δύο στα δύο χωρίς τον Καρμέλο οι Ρόκετς με τις... ρουκέτες να επικρατούν των Νάγκετς στο Ντένβερ με 109-99 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ

Μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έκαναν, οι Ρόκετς φαίνεται να βρίσκουν τον δρόμο τους. Ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια στα οποία απουσιάζει και ο Καρμέλο Άντονι η ομάδα του Χιούστον δείχνει αναγεννημένη. Στο Ντένβερ η παρέα του Χάρντεν επικράτησε των δυνατών Νάγκετς με 109-99 και έφτασε στο 6-7, με τους γηπεδούχους να πέφτουν στο 9-5. Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο σκορ για τρεις περιόδους. Στην τέταρτη οι Ρόκετς κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά, να την κρατήσουν και στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Μια νίκη που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην πολύ καλή εμφάνιση του Καπελά που ήταν και πρώτος σκόρερ για τους Ρόκετς με 24 πόντους, με τον Χάρντεν να ακολουθεί με 22, αλλά και 11 ασίστ και τον Πολ με 21, ενώ ο Ένις είχε 16. Για τους ηττημένους που πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, ο Μπίσλεϊ είχε 19, οι Μάρεϊ και Χάρις από 15 και ο Γιόκιτς πρόσθεσε 14.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα