Ντουράντ σε Γκριν: «Δώσε τη γ...νη πάσα» (vids)

Αντωνία Σπανού
Ντουράντ σε Γκριν: «Δώσε τη γ...νη πάσα» (vids)

bet365

Μπροστά στην διαφαινόμενη ήττα τα αίματα άναψαν στον πάγκο των Ουόριορς με τους Γκριν και Ντουράντ να ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους σε έντονο τόνο.

Tο νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ! Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Οι Ουόριορς πάλεψαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα και την διαφαινόμενη ήττα στο παιχνίδι με τους Κλίπερς, αλλά δεν τα κατάφεραν και έχασαν με 121 – 116.

Και ενώ έχουμε συνηθίσει τον Ντουράντ και τον Γκριν να συγκρατεί ο ένας τον άλλον στα ξεσπάσματα τους, αυτή την φορά όμως οι δυο τους δεν έμειναν ψύχραιμοι μεταξύ τους.

Ο KD που ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς πιθανότατα νευρίασε με τον συμπαίκτη του που δεν του έδωσε την μπάλα με το σκορ στο 106 – 106. Με την επιστροφή τους στον πάγκο ο Ντουράντ μίλησε στον Γκριν και εκείνος απάντησε σε έντονο τόνο, με τους δύο παίκτες να συνεχίζουν για μερικά δευτερόλεπτα τον έντονο διάλογο. Μάλιστα ο Ντουράντ συνέχισε να μονολογεί «δώσε την γ...νη πάσα»

Οι παίκτες των Πρωταθλητών δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό, ενώ ο μόνος που το σχολίασε ήταν ο Λίβινγκστον που είπε, «αυτό είναι το ομαδικό πνεύμα. Οι παίκτες ήθελαν κάτι διαφορετικό από αυτό που τελικά έγινε. Ο Ντρέι έκανε το λάθος, οι υπόλοιποι ίσως πίστευαν ότι ήταν ανοιχτοί ή ήθελαν την μπάλα και δεν την πήραν. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Αλλά ήταν ωραία να βλέπω λίγη φωτιά, λίγο συναίσθημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα