Από το «Ηack-Α-Τζόρνταν», στο 84% από τη γραμμή των βολών ο ΝτιΆντρε! (vids)

Από το «Ηack-Α-Τζόρνταν», στο 84% από τη γραμμή των βολών ο ΝτιΆντρε! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Από το «Ηack-Α-Τζόρνταν», στο 84% από τη γραμμή των βολών ο ΝτιΆντρε! (vids)

bet365

Μπορεί ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν να ήταν το... εύκολο θύμα για τις αντίπαλες ομάδες προκειμένου να τον στείλουν στη γραμμή των βολών, αλλά ο σέντερ των Μάβερικς έχει εκτοξεύσει στα ύψη το φετινό του ποσοστό!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν δεν μπορούσε να σκοράρει από τη γραμμή της φιλανθρωπίας ούτε με... αίτηση.

Από το 2008 έως και πέρυσι είχε στείλει στα... σκουπίδια 1.714 βολές από τις 3.071 που είχε επιχειρήσει, με αποτέλεσμα το ποσοστό του να ήταν άθλιο και να μην ξεπέρναγε το 44%!

Λογικό και επόμενο όλες οι ομάδες να επέλεγαν τον Τζόρνταν προκειμένου να τον στείλουν στη γραμμή των βολών, με το... Ηack-Α-Jordan. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που η μπάλα όχι μόνο δεν έμπαινε στο καλάθι, αλλά κατέληγε σε airball ή μόνο στο ταμπλό.

Φέτος όλα αυτά έχουν αλλάξει, με τον ΝτιΆντρε όχι μόνο να έχει βελτιώσει τα ποσοστά του αλλά να αποτελεί και έναν αξιόπιστο παίκτη από τη γραμμή των βολών έχοντας 84%! (37/44)!)

Εννοείται και εξυπακούεται ότι έχει κάνει πολλή δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Τζόρνταν, κάνοντας αλλαγές και σε μικρές λεπτομέρειες , όπως για παράδειγμα το πώς θα τοποθετήσει τα πόδια του. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που εκτελεί βολές.

Αν και εφόσον σταθεροποιηθεί στο 80% μέχρι το τέλος της σεζόν θα κάνουμε λόγο για μία από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις στην ιστορία του ΝΒΑ!

 

NBA Τελευταία Νέα