Ο Μπρουκ Λόπεζ έχει περισσότερα τρίποντα από τον Κλέι Τόμπσον! (pic & vids)

Gazzetta team
Ο Μπρουκ Λόπεζ έχει περισσότερα τρίποντα από τον Κλέι Τόμπσον! (pic & vids)

bet365

Ο Μπρουκ Λόπεζ κάνει... κατάχρηση πίσω από τη γραμμή τριών πόντων, έχοντας περισσότερα εύστοχα τρίποντα από τον Κλέι Τόμπσον την ώρα που ο άσος των Ουόριορς έχει περισσότερα ριμπάουντ από τον σέντερ των Μπακς!

Ο Λόπεζ επιβεβαίωσε κόντρα στους Νάγκετς πως είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων για το ύψος του και όχι μόνο αφού ευστόχησε οκτώ φορές πίσω από τα 7.25 και ισοφάρισε το ρεκόρ με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα που έχει πετύχει παίκτης ύψους πάνω από 2μ.12!

Μέχρι πρότινος το είχαν καταφέρει οι Λάουρι Μάρκανεν και Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο σέντερ των Μπακς είχε 8/12 τρίποντα στην αναμέτρηση με το Ντένβερ, έχοντας 39/93 μέχρι στιγμής. Την ίδια στιγμή ο Κλέι Τόμπσον που σταμάτησε στα 14 τρίποντα στο πρόσφατο ματς με το Σικάγο, έχει αθροιστικά 31 εύστοχα σουτ τριών πόντων στη regilar season! Λιγότερα, δηλαδή, από τον ψηλό των «Ελαφιών».

Το αξιοπερίεργο της σύγκρισης έχει να κάνει επίσης με τα ριμπάουντ αφού ο Λόπεζ έχει μαζέψει 42 «σκουπίδια» και ο Τόμπσον 47!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα