Σίμονς: «Έχει χαρακτήρα νικητή ο Μπάτλερ, γι' αυτό ήρθε» (vid)

Σίμονς: «Έχει χαρακτήρα νικητή ο Μπάτλερ, γι' αυτό ήρθε» (vid)

Νίκος Καρφής
Σίμονς: «Έχει χαρακτήρα νικητή ο Μπάτλερ, γι' αυτό ήρθε» (vid)

bet365

Ο Μπεν Σίμονς σχολίασε τον ερχομό του Τζίμι Μπάτλερ στους Σίξερς και ανέφερε πως ο νέος του συμπαίκτης έχει χαρακτήρα νικητή και θα ταιριάξει στην ομάδα.

Big-three θα έχουν πλέον και οι Σίξερς, αφού στη Φιλαδέλφεια θα παίζει και ο Τζίμι Μπάτλερ μαζί με Σίμονς και Εμπιντ.

Ο Αυστραλός στάθηκε στην απόκτηση του πρώην φόργουορντ των Τίμπεργουλβς, τονίζοντας πως ανυπομονεί να παίξει μαζί του, με έναν τύπο που έχει χαρακτήρα νικητή.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Xτίζεις χημεία με παιδιά από την ομάδα. Είναι στενάχωρο όταν φεύγουν, αλλά αυτό είναι business. Ότι και αν αποφασίσει το front office, ξέρουμε πως προσπαθούν να μας βοηθήσουν να νικήσουμε. Είμαστε ανοιχτοί για τον Τζίμι. Ανυπομονούμε να παίξουμε μαζί του. Ενθουσιασμένος που θα είμαστε συμπαίκτες. Του μίλησα λίγο σήμερα. Μου είπε πως θέλει απλά να νικάει. Ξεχωρίζω το hustle του Μπάτλερ, την ενέργεια του. Παίξαμε καλά κόντρα σε αυτόν και την Μινεσότα. Έχει χαρακτήρα νικητή και θα ταιριάξει σε εμάς. Εγώ ο Εμπίντ και ο Μπάτλερ σιχαινόμαστε να χάνουμε. Μας τσαντίζει αυτό.

 

NBA Τελευταία Νέα