ΛεΜπρον για Ράπτορς: «Βγήκαν και μας χτύπησαν στο στόμα» (vid)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον για Ράπτορς: «Βγήκαν και μας χτύπησαν στο στόμα» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε με την ήττα των Λέικερς από τους Ράπτορς και τόνισε ότι το πως μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες επηρέασε και το υπόλοιπο παιχνίδι.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με το πρώτο δωδεκάλεπτο να είναι εφιαλτικό για τους Λέικερς, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την συνέχεια στον αγώνα με τους Ράπτορς.

Η ομάδα του Τορόντο μπήκε φουριόζα και στην πρώτη περίοδο το επιμέρους σκορ ήταν 42-17. Οι Λέικερς προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν και αυτό είναι και το σημείο που στάθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ανατολής μέχρι τώρα, βγήκαν έξω και μας χτύπησαν στο στόμα. Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις παιχνίδι, όταν τρως τόση ενέργεια στο να επιστρέψεις σε αυτό.

Δεν θέλω να μιλήσω για απογοήτευση. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε μια ευκαιρία να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Θα πάρουμε αύριο ρεπό και θα επιστρέψουμε την Τρίτη στο παρκέ.

Είναι πολλά εκείνα που θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, τους αφήσαμε επιθετικά να κάνουν ότι ήθελαν και ένιωσαν άνετα. Όταν νιώθεις άνετα τα σουτ θα μπουν».

 

NBA Τελευταία Νέα