Ντόντσιτς για ΛεΜπρον: «Το περίμενα αυτό το παιχνίδι» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ντόντσιτς για ΛεΜπρον: «Το περίμενα αυτό το παιχνίδι» (vid)

bet365

O νεαρός Λούκα Ντόντσιτς ζει το όνειρο του στο ΝΒΑ και αυτό έγινε ακόμα καλύτερο με το παιχνίδι όπου αντιμετώπισε τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Λέικερς κατάφεραν και πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στους Μάβερικς, αλλά μάλλον δεν θα το θυμάται ιδιαίτερα αυτό ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο νεαρός Σλοβένος περίμενε πως και πως το παιχνίδι κόντρα στον «Βασιλιά» και δεν είχε κανέναν λόγο να μην το παραδεχτεί.

«Πάντα ήθελα την φανέλα του. Είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα», παραδέχτηκε ο πρώην MVP της Euroleague, που περίμενε υπομονετικά μετά το τέλος του παιχνιδιού για να παραλάβει την φανέλα του ΛεΜπρον, με τον ηγέτη των Λέικερς να γράφει πάνω της, «Προσπάθησε για το μεγαλείο».

«Είναι πολύ ιδιαίτερο. Περίμενα γι' αυτό το παιχνίδι και ήταν ξεχωριστό για εμένα», τόνισε ο Λούκα, ενώ ο ΛεΜπρον σχολίασε:

«Νομίζω ότι οι Ευρωπαίοι παίκτες αναπτύσσονται πιο γρήγορα από τους Αμερικανούς. Νομίζω ότι προετοιμάζεται για πόσα χρόνια τώρα; από τα 15 του; Οπότε δεν νομίζω ότι τον πτοεί το ΝΒΑ. Δεν νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι που δεν έχει ξαναδεί. Νομίζω ότι είναι αυτό είναι το καλό με την Ευρώπη. Αναπτύσσουν τους παίκτες τόσο νωρίς».

 

NBA Τελευταία Νέα