Ουόριορς - Πέλικανς 131-121

Φώτης Καρακούσης
Ουόριορς - Πέλικανς 131-121

bet365

Οι Ουόριορς πήραν το ντέρμπι της Δύσης με την παρέα του και σήμερα ασταμάτητου Κάρι να επικρατεί των Πέλικανς με 131-121.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μία ήττα φαίνεται να είναι αρκετή για τους Ουόριορς με τους... πολεμιστές να πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Τελευταίο τους... θύμα οι Πέλικανς τους οποίους κέρδισαν με 131-121 στο ντέρμπι της Δύσης. Ο αγώνας ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν στο τέλος, αλλά να μην καταφέρνουν να πετύχουν κάτι στον αγώνα. Και πως να το πετύχουν όταν η φοβερή τετράδα των Ουόριορς ήταν και πάλι ασταμάτητη.

Οι Κάρι, Ντουράντ, Τόμπσον και Γκριν πέτυχαν από 37, 24, 18 και 16 πόντους αντίστοιχα, ο Γκριν μάλιστα σε μεγάλο σημείο έπαιξε εξαιρετική άμυνα και στον Ντέιβις και κάπως έτσι η νίκη ήρθε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ. Για τους ηττημένους ο Χολιντέι είχε 28 πόντους, ο Μίροτιτς ακολούθησε με 26, ο Μουρ είχε 21 και ο Ντέιβις 17 και αυτοί στο τέλος που όλα είχαν κριθεί. Πλέον οι Ουόριορς ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 8-1, με τους «πελεκάνους» να πέφτουν στο 4-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα