Άγνωστο το μέλλον του Ντρου στους Καβς, σκέψεις για... trade του Κόρβερ

Άγνωστο το μέλλον του Ντρου στους Καβς, σκέψεις για... trade του Κόρβερ

Gazzetta team
Άγνωστο το μέλλον του Ντρου στους Καβς, σκέψεις για... trade του Κόρβερ

bet365

Ο Λάρι Ντρου μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο των Καβαλίερς ως αντικαταστάτης του Τάιρον Λου ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν και εφόσον θα παραμείνει, κάτι που έχει «ενοχλήσει» και τον ίδιο!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Δεν υπάρχουν νεότερα, κάτι για το οποίο είμαι πολύ απογοητευμένος. Εγώ είμαι επαγγελματίας και θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου. Έχουν περάσει ήδη 72 ώρες» ήταν τα λόγια του Λάρι Ντρου ο οποίος συνέχισε:

«Προς το παρόν προσπαθούμε να δούμε τις οψιόν που έχουμε. Ελπίζω να βρεθεί η λύση σύντομα. Πάντως δεν τα παρατάω ποτέ. Θα παραμείνει επαγγελματίας και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Μου έχουν πει ότι μπορεί να έρθει άλλος προπονητής, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψω στη θέση που είχα». Να σημειωθεί ότι ο Λάρι Ντρου είναι από τους υψηλά αμειβόμενους assistant αφού το συμβόλαιό του ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως.

Από εκεί και πέρα το front office των Καβαλίερς σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε trade του Κάιλ Κόρβερ και αναμένεται να εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις (ή και προτάσεις) που μπορεί να παρουσιαστούν. Μάλιστα αναμένονται και άμεσα οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

 

NBA Τελευταία Νέα