Σάριτς: «Θα ήμουν καλύτερος, αν δεν ήμουν στην εθνική»

Gazzetta team
Σάριτς: «Θα ήμουν καλύτερος, αν δεν ήμουν στην εθνική»

bet365

Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Ντάριο Σάριτς για την εθνική Κροατίας και κατά πόσο αυτή έχει... εμποδίσει την εξέλιξή του ως παίκτη.

Ναι μεν αγαπάει την εθνική του, αλλά την... αρνήθηκε κιόλας.

Ο 24χρονος φόργουορντ των Σίξερς έκανε δηλώσεις στο «NBC Sports» και τόνισε πως αν τα τελευταία χρόνια δεν ήταν στην εθνική, θα ήταν καλύτερος παίκτης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θέλει να φοράει το εθνόσημο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Σημαίνει πολλά για εμένα να παίζω για την Κροατία, αλλά ξέρεις, περνά από το μυαλό σου κάποιες φορές ότι αν άφηνες μερικά καλοκαίρια, θα ήσουν καλύτερος παίκτης. Έχεις περισσότερο χρόνο στις ΗΠΑ για να δουλέψεις. Σίγουρα, νομίζω πως θα ήμουν καλύτερος παίκτης, αν δεν έπαιζα τα τελευταία 5-6 χρόνια στην εθνική. Θα ήμουν καλύτερος παίκτης, αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με την νίκη και θέλεις τη νίκη με την εθνική σου, επίσης.

Είναι σκληρό να μιλάω γι' αυτό. Έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Ο τρόπος που επιλέγω ίσως είναι λάθος, ίσως σωστός, αλλά ειλικρινά μου αρέσει να είμαι εκεί, να παίζω με τους συμπαίκτες μου και να εκπροσωπώ την χώρα μου», ήταν τα λόγια του.

 

NBA Τελευταία Νέα