Πέλικανς - Κλίπερς 116-109

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Κλίπερς 116-109

bet365

Με τον Άντονι Ντέιβις να είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός πετυχαίνοντας 34 πόντους, οι Πέλικανς επικράτησαν των Κλίπερς με 116-109 και έκαναν το τρία στα τρία στο φετινό πρωτάθλημα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το πολύ καλό ξεκίνημα των Πέλικανς στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε και κόντρα στους Κλίπερς, με τους... πελεκάνους να επικρατούν με 116-109 και να κάνουν το τρία στα τρία. Η παρέα του Άντονι Ντέιβις κατάφερε να πάρει το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα, ανεβάζοντας την απόδοσή της στην τελευταία περίοδο. Από την άλλη η ομάδα του Λος Άντζελες ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κοντά στο σκορ, προηγήθηκε στο ημίχρονο, αλλά ένα κακό τρίτο δωδεκάλεπτο έφτανε για να γνωρίσει την ήττα και το ρεκόρ να πέσει στο 2-2.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν όπως αναφέραμε ο Ντέιβις με 34 πόντους και τον ακολούθησαν οι Πέιτον με 20 και Μίροτιτς, Ραντλ με 18. Για τους ηττημένους ο Χάρις είχε 26, ο Γκαλινάρι 24 και ο Ουίλιαμς 17, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν οι Κλίπερς να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

 

NBA Τελευταία Νέα