Πίστονς - 76ers 133-132

Φώτης Καρακούσης
Πίστονς - 76ers 133-132

bet365

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές που χρειάστηκε και παράταση για να τελειώσει, ένας «μαγικός» Γκρίφιν πετυχαίνοντας 50 πόντους και το καλάθι και φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο οδήγησε τους Πίστονς στη νίκη επί των Σίξερς με 133-132 και στο τρία στα τρία στο πρωτάθλημα.

Ματσάρα και λίγα λέμε. Όσοι είδαν τον αγώνα των Πίστονς με τους Σίξερς χάρηκαν μπάσκετ, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν απίστευτο θέαμα και συγκινήσεις. Ειδικά από συγκινήσεις άλλο τίποτα, με την αναμέτρηση να πηγαίνει στην παράταση και να γίνεται χαμός στα τελευταία δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα 5 πριν το τέλος, ο Ρέντικ με φοβερό τρίποντο έκανε το 130-132 και όλα έδειχναν πως οι Σίξερς θα έφευγαν με το σπουδαίο διπλό από το Ντιτρόιτ. Ο Μπλέικ Γκρίφιν όμως είχε άλλη γνώμη και με ένα εντυπωσιακό ντράιβ πέτυχε το καλάθι και κέρδισε και το φάουλ καιν παρότι ως εκείνη την στιγμή είχε 4/10 βολές, ευστόχησε, έκανε το 133-132 και έδωσε την τρίτη νίκη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στην ομάδα του.

Μέχρι τότε είχαμε απολαύσει ένα εξαιρετικό θέαμα από τους παίκτες των δύο ομάδων με τους Γκρίφιν και Εμπίντ να είναι ασταμάτητοι. Ειδικά ο πρώτος ήταν εντυπωσιακός, καθώς πέτυχε 50 πόντους, ενώ όπως αναφέραμε σκόραρε και τους τρεις τελευταίους πόντους που έδωσαν την μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Πίσω από τον Γκρίφιν ήταν ο Τζάκσον με 23 πόντους, 21 είχε ο Σμιθ και 17 ο Μπούλοκ. Για τους ηττημένους στους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Σίμονς, ο Εμπίντ με 33 ήταν πρώτος σκόρερ και τον ακολούθησε ο παραλίγο ήρωας Ρέντικ με 30, με τον Κόβινγκτον να ακολουθεί με 16.

 

NBA Τελευταία Νέα