Ίρβινγκ: «Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάω στους Νικς»

Κάτια Πετροπούλου
Ίρβινγκ: «Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάω στους Νικς»

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεσμεύτηκε να ανανεώσει με τους Σέλτικς το επόμενο καλοκαίρι, αλλά αποκάλυψε ότι οι Νικς πήγαν να μπουν... σφήνα.

Ο 26χρονος γκαρντ, μετά την νίκη των Σέλτικς επί των Νικς (103-101), δήλωσε δημοσίως πως οι Νεοϋορκέζοι έθεσαν σοβαρή υποψηφιότητα για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο εκείνος πιστεύει στην ομάδα του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Εξέταζα όλες τις επιλογές μου προφανώς και οι Νικς είχαν μια ξεχωριστή θέση για μένα. Είμαι από το Νιου Τζέρσι, ήμουν free agent, σκεφτόμουν να παίξω για τον κόουτς Φιντζντέιλ και να είμαι μαζί με τον Πορζίνγκις, οι Νικς έχουν καλούς νέους παίκτες. Ήταν κάτι σπουδαίο, πριν πάρω την απόφασή μου να υπογράψω με τους Σέλτικς. Ναι, οι Νικς είχαν όντως μεγάλες πιθανότητες.

Αν ήσασταν στην θέση μου, θα ήταν μια εύκολη απόφαση (σ.σ. η ανανέωση). Βλέπετε τι παίκτες έχουμε και το μέλλον που υπάρχει. Θέλω να είμαι μέρος αυτού. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Βοστώνη, οπότε έχω... μεγάλη ιστορία εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την Βοστώνη!».

 

NBA Τελευταία Νέα