Σέλτικς - Σίξερς 105-87

Φώτης Καρακούσης
Σέλτικς - Σίξερς 105-87

bet365

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν οι Σέλτικς το ντέρμπι της Ανατολής, επικρατώντας των Σιξερς με 105-87 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του φετινού NBA.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο αγώνας των Σέλτικς με τους Σίξερς στη Βοστώνη στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του NBA. Οι Κέλτες όντας καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς, πήραν με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη, επικρατώντας με 105-87. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε μόλις μία φορά κάτω από τους 10 πόντους, αλλά αμέσως οι γηπεδούχοι την ανέβασα και πάλι. Και όλο αυτό χωρίς ουσιαστικά την βοήθεια του Ίρβινγκ ο οποίος ήταν κακός και κυρίως εξαιρετικά άστοχος.

Οι Σέλτικς όμως ακόμα και έτσι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους Σίξερς που τα περίμεναν όλα μόνο από τους Εμπίντ και Σίμονς. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέιτουμ που πέτυχε 23 πόντους πήρε 9 ριμπάουντ και έδωσε και 3 ασίστ και τον ακολούθησαν οι Μόρις με 16 και Μπράουν με 12, ενώ κομβική ήταν και η απόδοση του Μπέινς όχι τόσο για τους 8 πόντους, αλλά για την άμυνα πάνω στον Εμπίντ. Ο Αφρικανός που ωστόσο ήταν πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους έχοντας 23 πόντους, με τον Σίμονς να φτάνει μια ανάσα από το triple double έχοντας 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Καλός και ο Ρέντικ με 16 για τους Σίξερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα