Μεγάλα ματς στην preseason του NBA (vids)

Gazzetta team
Μεγάλα ματς στην preseason του NBA (vids)

bet365

Γεμάτη από παιχνίδια ήταν η σημερινή βραδιά της preseason του NBA με τους Χιτ να πετυχαίνουν τη νίκη της ημέρας επικρατώντας με 140-128 των Πέλικανς σε ένα ματς χαρά του επιθετικού μπάσκετ.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με το πρωτάθλημα να αρχίζει σε λίγες ημέρες οι ομάδες στο NBA συνεχίζουν τα παιχνίδια για την preseason. Την Τρίτη το βράδυ ήταν γεμάτα ματς, καθώς διεξήχθησαν συνολικά 8. Στο Ορλάντο οι Μάτζικ ήταν καλύτεροι και επικράτησαν με 102-86 των Γκρίζλις έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Γκόρντον και Ισαάκ με 15 πόντους, ενώ για τις... αρκούδες ο Κόνλι είχε 24.

Στο Σικάγο οι Μπουλς με πρώτους σκόρερ τους ΛαΒίν και Χολιντέι που είχαν από 22 πόντους, επικράτησαν των Πέισερς με 104-89. Για την ομάδα της Ιντιάνα ο Γιανγκ είχε 16. Στο Τορόντο οι Ράπτορς νίκησαν με 96-85 τους Νετς, με τον Γκριν να έχει 19 πόντους και τον Άλιν 23 για τους ηττημένους.

Τέλος στο Μαϊάμι οι Χιτ κέρδισαν με 140-128 τους Πέλικανς έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Αντεμπόγιο με 26 πόντους, ενώ ο Ραντλ είχε 23 για τους ηττημένους.

 

NBA Τελευταία Νέα