Το έβαλε από το «σπίτι» του Γιανγκ και νίκησαν οι Χοκς (vid)

Gazzetta team
Το έβαλε από το «σπίτι» του Γιανγκ και νίκησαν οι Χοκς (vid)

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στην Ατλάντα με τους Χοκς να παίρνουν τη νίκη επικρατώντας των Σπερς με 130-127 με μεγάλο buzzer beater από τον Γιανγκ.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αν το τι βλέπουμε στην preseason μας δείχνει τι θα απολαύσουμε στην κανονική διάρκεια, τότε παρακαλάμε να αρχίσει το πρωτάθλημα του NBA. Και παρακαλάμε αν κρίνουμε από το θέαμα και τις συγκινήσεις που προσφέρουν παιχνίδια όπως το Χοκς-Σπερς. Στην Ατλάντα τα «γεράκια» υποδέχθηκαν τα... σπιρούνια και ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα πήγαινε στην παράταση, ο Γιανκγ με τρίποντο από το «σπίτι» του έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους με 130-127.

Ένα γεμάτο παιχνίδι που είχε θέαμα, σασπένς και μεγάλο buzzer beater. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πριν με 25 πόντους και τον ακολούθησε ο Γιανγκ με 22, ο Λιν είχε 16, ενώ αγωνίστηκε για 10 λεπτά και ο Ντόρσεϊ έχοντας 8 πόντους. Για τους ηττημένους ο Γκέι είχε 28, ο Φορμπς 22 και οι Ουάιτ ΝτεΡόζαν από 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα