Τρομερά συγκινημένος ο KD έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του ΝΒΑ στο Σιάτλ! (vids)

Τρομερά συγκινημένος ο KD έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του ΝΒΑ στο Σιάτλ! (vids)

Αντωνία Σπανού
Τρομερά συγκινημένος ο KD έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του ΝΒΑ στο Σιάτλ! (vids)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Κινγκς, αλλά την παράσταση έκλεψε η φανέλα των Σιάτλ Σούπερσονικς με την οποία παρουσιάστηκε, το θερμό καλωσόρισμα που βρήκε και όλα τα συναισθήματα που αναβίωσαν.

Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να επιστρέψει το ΝΒΑ στο Σιάτλ και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει η επιθυμία πραγματικότητα.

Το παιχνίδι μεταξύ Ουόριορς και Κινγκς ήταν το πρώτο ματς του ΝΒΑ που έγινε εκεί μετά από 10 χρόνια, έστω και φιλικό προετοιμασίας γι΄αυτό και σε μια πολύ συγκινητική στιγμή ο KD φόρεσε την φανέλα του Σον Κεμπ για να τιμήσει την πόλη και την ομάδα που τον επέλεξε στο ντραφτ (Νο.2, 2007) και το γήπεδο.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Στο παιχνίδι ο Ντουράντ ήταν εντυπωσιακός με 26 πόντους, αλλά τα συναισθήματα του ήταν μοναδικά και ξεχωριστά και όχι για την απόδοση του.

«Όταν ξύπνησα για το παιχνίδι ήμουν νευρικός. Ποτέ δεν έχω νιώσει με αυτόν τον τρόπο πριν από παιχνίδι, ειδικά ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Αλλά μάλλον προετοιμαζόμουν γι' αυτή την στιγμή. Ήταν τρελό το συναίσθημα όταν βγήκα και ένιωσα όλη αυτή την αγάπη».

Το παιχνίδι ήταν λιγότερο για το ματς των δύο ομάδων και κυρίως για να ξυπνήσουν μνήμες από τους Σόνικς. Όλοι οι φίλαθλοι φορούσαν τις φανέλες των Σούπερσονικς και κρατούσαν πινακίδες με την επιθυμία τους το ΝΒΑ να επιστρέψει στην πόλη τους.

Ο Ντουράντ μπήκε με την φανέλα του Σον Κεμπ και το κοινό τρελάθηκε. «Απλά το να ακούω το πλήθος τόσο δυνατά και με τόσο ενθουσιασμό για ένα παιχνίδι. Ήταν απίστευτο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Στιβ Κερ, «ήταν απίστευτο. Μου έφερε ανατριχίλες. Το κοινό είχε τρελαθεί. Ήταν απίστευτο. Ήταν μια σπουδαία νύχτα, μια πραγματικά σπουδαία νύχτα».

Και ο Ντουράντ και ο Κερ προσπάθησαν πολύ έντονα να επικοινωνήσουν την επιθυμία τους να επιστρέψει το ΝΒΑ στο Σιάτλ. Αυτό είναι κάτι που ειδικά ο KD το προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό.

«Το μήνυμα έχει σταλεί εδώ και 11 χρόνια. Ότι απλά ακόμα υποστηρίζουν του Σόνικς στα γήπεδα του ΝΒΑ σε όλη την χώρα, σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι αντιπροσωπεύει η κουλτούρα αυτής της ομάδας και αυτό είναι κάτι που το ΝΒΑ δεν μπορεί να αγνοήσει. Νομίζω ότι σήμερα έγινε το ίδιο. Ο κόσμος μίλησε, 'κοίτα φίλε, αξίζουμε μια ομάδα εδώ. Θα υποστηρίξουμε μια ομάδα εδώ και πρέπει να φέρουν μια πίσω'. Θα συνεχίζουμε να το λέμε μέχρι να γίνει».

 

NBA Τελευταία Νέα