Τα χέρια του Τζόρνταν ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για αυτόν (vid)

Τα χέρια του Τζόρνταν ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για αυτόν (vid)

Τα χέρια του Τζόρνταν ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για αυτόν (vid)

bet365

Το άνοιγμα των χεριών του Μάικλ Τζόρνταν αποτελούσε βασικό πλεονέκτημα στον τρόπο παιχνιδιού του όπως είχε παραδεχτεί και ο Φιλ Τζάκσον

Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν χαρισματικός παίκτης με ικανότητες που όμοιες τους σπάνια συναντά κανείς στην ιστορία του μπάσκετ.

Αυτό όμως που του πρόσφερε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του ήταν το άνοιγμα τω χεριών του. Για να καταλάβετε ενώ ο Τζόρνταν είχε ύψος 2.01 όμως το άνοιγμα των χεριών του ήταν πολύ μεγαλύτερο (σύμφωνα με το Basket Network έφτανε τα 240 εκατοστά)! Σε συνδυασμό με την παλάμη του τα πάντα γίνονταν πιο απρόβλεπτα όταν η μπάλα βρισκόταν στα δικά του χέρια.

Ο Φιλ Τζάκσον παραδέχεται μεταξύ άλλων πως, «οι ώμοι και τα χέρια του Μάικλ ήταν πολύ μεγάλα και έτσι είχε την ευκαιρία ακόμη και με το ένα χέρι που την κρατούσε να μπορεί να αξιοποιήσει τη φάση. Αν θέλουμε να βρούμε μία σημαντική διαφορά μεταξύ του Μάικλ και του Κόμπι είναι τα χέρια του Τζόρνταν, η παλάμη του.. Τον βοηθούσε πάρα πολύ στο παιχνίδι του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα