ΜακΓκι: «Οι ψηλοί χάνουν τον ρόλο τους στην λίγκα» (vid)

ΜακΓκι: «Οι ψηλοί χάνουν τον ρόλο τους στην λίγκα» (vid)

Αντωνία Σπανού
ΜακΓκι: «Οι ψηλοί χάνουν τον ρόλο τους στην λίγκα» (vid)

bet365

Ο Τζαβέιλ ΜακΓκι, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, εξέφρασε το παράπονο του για τον ρόλο που έχουν οι... ψηλοί στην λίγκα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με δεκαετή καριέρα στο ΝΒΑ και πλέον νέα ομάδα, ο Τζαβάλ ΜακΓκι μίλησε για τον ρόλο που έχουν οι σέντερ στην λίγκα και είχε αρκετά παράπονα να πει.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί φαίνεται σαν να μην μας θέλουν εδώ. Προσπαθούν να μας διώξουν. Το βασικό παράδειγμα είναι ότι μας έβγαλαν από το δημοψήφισμα για το All Star Game. Κυριολεκτικά έβγαλαν μια ολόκληρη θέση από το δημοψήφισμα. Οπότε απλά σκεφτείτε το».

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που λέει ο σέντερ των Λέικερς ισχύει. Από την σεζόν 2012/13 το ΝΒΑ έβγαλε από την ψηφοφορία τους δύο φόργουορντ και έναν σέντερ και απλά άφησε 3 ψηλούς και από τότε έμεινε.

«Δεν έχουμε επιλογή. Πρέπει να τα βάζουμε με τους γκαρντ και δεν πρόκειται να σκοράρουμε 40 πόντους (για να έχουμε τύχη στην ψηφοφορία για το All Star). Απλά δουλεύουμε σκληρά για να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας σε αυτά που κάνουν οι άλλοι, για να μην μένουμε πίσω, βγαίνουμε πιο κοντά στην περίμετρο, μαθαίνουμε να αλλάζουμε. Αρά νομίζω είναι η εξέλιξη υποθέτω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα