ΝτεΡόζαν: «Βγήκα εκεί έξω πιο αγχωμένος από ποτέ»

ΝτεΡόζαν: «Βγήκα εκεί έξω πιο αγχωμένος από ποτέ»

Αντωνία Σπανού
ΝτεΡόζαν: «Βγήκα εκεί έξω πιο αγχωμένος από ποτέ»

bet365

Ο ΝτεΡόζαν έκανε το ντεμπούτο του με τους Σπερς, νέα δεδομένα ανοίγονται μπροστά του και δήλωσε ότι απόλαυσε τις... στιγμές του με το κοινό της ομάδας του Σαν Αντόνιο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο πρώην παίκτης των Ράπτορς βρέθηκε το καλοκαίρι στο Σαν Αντόνιο και τους Σπερς και αφού το αποδέχτηκε ξεκίνησε το ταξίδι του υπό τις οδηγίες του Πόποβιτς.

Στο ντεμπούτο του έμεινε 18 λεπτά στο παρκέ και μέτρησε 7 πόντους, ενώ ο ίδιος τις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αρκετά χαλαρός για το μέλλον, αλλά αρκετά αγχωμένος για το ντεμπούτο του.

«Το να βγούμε εκεί έξω, να ετοιμαστούμε μπροστά στους οπαδούς για πρώτη φορά ήταν διασκεδαστικό. Είμαι χαρούμενος που... βγήκα εκεί έξω και έφυγε αυτό το κομμάτι από την μέση. Όλα θα γίνουν. Δεν ανησυχώ καθόλου. Βγήκα εκεί έξω πιο αγχωμένος από ποτέ».

Και συνέχισε:

«Όσο θα περνούν οι ημέρες, στα επόμενα παιχνίδια, θα γίνεται μόνο ευκολότερο. Το περίμενα να είμαι λίγο... σκουριασμένος. Βγήκα εκεί έξω και προσπάθησα να καταλάβω σε τι μπορώ να είμαι καλύτερος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα