Τζέιμς: «Ούτε που κατάλαβα πως ο Μπολ έκανε επέμβαση» (vid)

Τζέιμς: «Ούτε που κατάλαβα πως ο Μπολ έκανε επέμβαση» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζέιμς: «Ούτε που κατάλαβα πως ο Μπολ έκανε επέμβαση» (vid)

bet365

Ο Λόνζο Μπολ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση κατά τη διάρκεια της offseason και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξήγησε πως ο συμπαίκτης του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

O 20άχρονος γκαρντ των Λέικερς υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση τον περασμένο Ιούλιο. Προηγουμένως προσπάθησε να προπονηθεί και να βάλει κιλά αλλά το πρόβλημά του τον ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό και δεν του επέτρεψε να το κάνει σε κανονικούς ρυθμούς στην offseason, με αποτέλεσμα να καταφύγει στη λύση της αρθροσκόπησης.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Δεν ήξερα ότι θα επέστρεφε σε τόσο καλή κατάσταση τόσο γρήγορα. Η εκρηκτικότητά του είναι εδώ! Το ίδιο και η ταχύτητά του! Ούτε που κατάλαβα αν έκανε επέμβαση» εξήγησε αστειευόμενος ο King στους εκπροσώπους του Τύπου έπειτα από την τελευταία προπόνηση των Καλιφορνέζων. «Θα κάνουμε υπομονή μαζί του, δεν υπάρχει λόγος να τον πιέσουμε» εξήγησε από την πλευρά του ο κόουτς Λιουκ Ουόλτον για τον Μπολ.

 

NBA Τελευταία Νέα