Ο Μπάτλερ αιφνιδίασε τους συμπαίκτες του

Ο Μπάτλερ αιφνιδίασε τους συμπαίκτες του

Gazzetta team
Ο Μπάτλερ αιφνιδίασε τους συμπαίκτες του

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ ζήτησε ανταλλαγή από τους Τίμπεργουλβς και οι Ταζ Γκίμπσον και Ντέρικ Ρόουζ αποκάλυψαν ότι η κίνησή του τους αιφνιδίασε!

«Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να δεις το ζήτημα από την πλευρά του παίκτη και να λάβεις υπόψη ότι όλα είναι business. Θέλει να κάνει το καλύτερο για τον ίδιο. Δούλεψα μαζί του όλο το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα! Δεν είχα ιδέα. Πίστευα πως όλα πάνε καλά όμως οι φίλαθλοι και όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση πρέπει να δείξουν κατανόηση. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, από το προπονητικό σταφ και τους παίκτες, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε» ανέφερε σχετικά ο Γκίμπσον, ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τον Μπάτλερ από την κοινή θητεία τους στους Μπουλς.

«Πλέον στο ΝΒΑ, όλοι έχουν αυτή τη μικρή δόση... ελευθερίας που τους επιτρέπει να κάνουν κάποια πράγματα. Αποκάλυψε ότι δεν θέλει να είναι πια εδώ, ότι θέλει να πάει κάπου αλλού. Ο Καουάι το έκανε πέρσι ενώ δεν έπαιζε. Η απαίτηση του Μπάτλερ να γίνει ανταλλαγή ήταν μια μεγάλη έκπληξη, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους. Δεν ξέρω πως ακριβώς έχει η κατάσταση...» τόνισε από την πλευρά του ο Ντέρικ Ρόουζ.

 

NBA Τελευταία Νέα