Κερ: «Τελευταίος χορός για τους Ουόριορς; Ελπίζω... όχι» (vid)

Gazzetta team
Κερ: «Τελευταίος χορός για τους Ουόριορς; Ελπίζω... όχι» (vid)

bet365

Ο Στιβ Κερ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός αν η ομάδα του θα είναι τελείως διαφορετική σεζόν, κάνοντας τον παραλληλισμό με τους Σικάγο Μπουλς του 1998...

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Όπως είναι γνωστό, τρεις παίκτες της βασικής πεντάδας (Ντουράντ, Τόμπσον) θα είναι... διαθέσιμοι στην free agency, ένας για πρόωρη επέκταση συμβολαίου (Γκριν) ενώ ένα από τους παίκτες του βασικού rotation (Λίβινγκστον) δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πολλά (σε περίπτωση που αποχωρήσουν τα βασικά κομμάτια) μπορεί και τίποτα αν παραμείνει το ρόστερ ως έχει. Σε σχετική ερώτηση που έγινε στον Στιβ Κερ και σε παραλληλισμό με τους Μπουλς του 1998 όπου ήταν παίκτης, ο τεχνικός των Ουόριορς, είπε:

«Ο τελευταίος χορός; Ελπίζω... όχι! Υπήρχε διαφορά σε σχέση με τότε. Εκείνη την περίοδο ήμασταν όλοι free agents και όλοι ξέραμε ότι θα φύγουμε. Ακόμα και ο Φιλ Τζάκσον. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση. Μπορεί να έχουμε αρκετούς free agents αλλά δεν ψάχνουμε τον τελευταίο χορό. Θα κοιτάξουμε να διασκεδάσουμε φέτος και από του χρόνου θα δούμε τι θα γίνει».

 

NBA Τελευταία Νέα