Ντουράντ για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου...»

Ντουράντ για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου...»

Gazzetta team
Ντουράντ για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου...»

bet365

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε ο Κέβιν Ντουράντ όσον αφορά το μέλλον του, χωρίς να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του όσον αφορά την παραμονή του στο Γκόντεν Στέιτ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ δεν θέλησε να πει τίποτα σχετικά με την free agency το καλοκαίρι του 2019, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.

«Είναι κάποια πράγματα που θέλεις να τα κοιτάς χρόνο με τον χρόνο. Θα μπορούσα εύκολα να υπογράψω πολυετές συμβόλαιο, αλλά ήθελα να πάω χρονιά-χρονιά και όπου με βγάλει. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ συναρπαστική για ένα. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου...» αρκέστηκε να πει ο KD.

Μόνο και μόνο με αυτήν την ατάκα «φούντωσαν» πολλά σενάρια, τα οποία εμπλέκουν τους Λέικερς και το ενδεχόμενο να παίξει μαζί με τον ΛεΜπρόν, όπως επίσης και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς προκειμένου να αγωνιστεί στην ομάδα της γενέτειρας πατρίδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα