Μην ρωτάτε τον ΛεΜπρόν για πίεση! (vid)

Μην ρωτάτε τον ΛεΜπρόν για πίεση! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μην ρωτάτε τον ΛεΜπρόν για πίεση! (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου στη Media Day των Λέικερς και ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται πίεση από τη στιγμή που μετακόμισε στην Καλιφόρνια, χωρίς να αφήσει περιθώριο για παρερμηνείες.

Ο King άφησε την... ασφάλεια της Ανατολής και θα αγωνιστεί στη Δύση για πρώτη φορά στην καριέρα του αφού πήρε το ταλέντο του και μετακόμιση στην Καλιφόρνια για λογαριασμό των Λέικερς, αναλαμβάνοντας πλέον το δύσκολο εγχείρημα να επαναφέρει τους «Λιμνανθρώπους» αρχικώς στην κανονικότητα κι εν συνεχεία στο top επίπεδο.

Ο ΛεΜπρόν βρέθηκε στο επίκεντρο στη Media Day των Λέικερς ενόψει της νέας σεζόν κι αντέδρασε φυσιολογικότατα όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που του δημιουργεί πίεση σε αυτή τη φάση της καριέρας του... «Τίποτα» εξήγησε χαμογελώντας και προχώρησε στην επόμενη ερώτηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα