«Θα στοιχημάτιζα τα πάντα ότι ο Γιάννης θα αφήσει το Μιλγουόκι»

«Θα στοιχημάτιζα τα πάντα ότι ο Γιάννης θα αφήσει το Μιλγουόκι»

Αντωνία Σπανού
«Θα στοιχημάτιζα τα πάντα ότι ο Γιάννης θα αφήσει το Μιλγουόκι»

bet365

Ένας πρώην GM δεν δίστασε να πει σε Αμερικάνικα Μέσα ότι πιστεύει ακράδαντα ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αφήσει τους Μπακς και το Μιλγουόκι στο επόμενο συμβόλαιο του.

Η κουβέντα στο ΝΒΑ έχει φουντώσει με τον Τζίμι Μπάτλερ να θέλει να αφήσει την Μινεσότα και άπαντες στο ΝΒΑ ψάχνουν τον επόμενο σταρ που γίνει διαθέσιμος. Άντονι Ντέιβις και Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι οι δύο που όλοι «γλυκοκοιτάζουν» με τους παίκτες πάντως να δηλώνουν πιστοί στις ομάδες τους.

Το «Ηoopshype» με αφορμή ένα ρεπορτάζ που κάνει μίλησε με ατζέντηδες και πρώην GM με τις δηλώσεις τους για τον Γιάννη να γίνονται είδηση.

«Με κανέναν τρόπο δεν μένει ο Γιάννης στο Μιλγουόκι για την δεύτερη μεγάλη συμφωνία του. Θα στοιχημάτιζα τα πάντα ότι ο Γιάννης θα αφήσει το Μιλγουόκι».

Το ρεπορτάζ φρόντισε πάντως να τονίσει ότι αυτές είναι προβλέψεις προσωπικές και δεν προέρχονται από κάποια πληροφόρηση.

Να σημειωθεί πάντως εδώ ότι ο Αντετοκούνμπο μπήκε μόλις στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, από το τετραετές που υπέγραψε και δεν πρόκειται να γίνει free agent μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

 

NBA Τελευταία Νέα