Δημοσιογράφος του «Sports Illustrated» στη διοίκηση των Κλίπερς

Δημοσιογράφος του «Sports Illustrated» στη διοίκηση των Κλίπερς

Κάτια Πετροπούλου
Δημοσιογράφος του «Sports Illustrated» στη διοίκηση των Κλίπερς

bet365

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του senior writer του «SI», Λι Τζένκινς, αφού αποδέχθηκε την πρόταση που τού έκαναν οι Κλίπερς.

Ο δημοσιογράφος που ήταν υπεύθυνος για το «I'm coming home» του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα έχει πλεόν χρέη executive director of research and identity (εκτελεστικός διευθυντής έρευνας και ταυτότητας) στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Οι Κλίπερς πιστεύουν πως ο Λι Τζένκινς είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους, ο οποίος είναι μοναδικός αφηγητής και δημιουργός προφίλ παικτών, αλλά και μια... ανήσυχη φύση, όσον αφορά το μπάσκετ.

Ο 41χρονος δημοσιογράφος δούλεψε στο «Sports Illustrated» για 11 χρόνια και πλέον θα είναι στο πλευρό του προέδρου, Λόρενς Φρανκ, και του τζένεραλ μάνατζερ, Μάικλ Ουίνγκερ.

«Ως δημοσιογράφος μπορούσα να κάνω 100 ερωτήσεις σε 100 άτομα, αλλά ποτέ δεν ήξερα τι συμβαίνει πραγματικά πίσω από τις πόρτες. Οι προθεσμίες, τα draft, η free agency, όλη η στρατηγική και το στάδιο προετοιμασίας, αλλά και η κάθε ημέρα μέσα στον οργανισμό. Σε προσωπικό επίπεδο, συνειδητοποίησα πως ανεξάρτητα από το πόσα προφίλ παικτών γράφω, ακόμα έχω ένα... τόνο πράγματα να μάθω για το ΝΒΑ. Στην δουλειά μας, κάνουμε ερωτήσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες, συγκεντρώνουμε πληροφορίες με πολλούς τρόπους. Προσπαθούμε να συνθέσουμε ένα παζλ, μέχρι να φτιάξουμε το προφίλ ενός ανθρώπου. Θα προσπαθήσω να φέρω την ίδια διαδικασία στους Κλίπερς, με την ελπίδα ότι θα συμπληρώσει την ήδη απίστευτη προσπάθεια που κάνουν», ανέφερε στο «ESPN» ο Τζένκινς.

 

NBA Τελευταία Νέα