Χάσλεμ: «Πουθενά αλλού δεν θα ήμουν ευτυχισμένος, εκτός από τους Χιτ»!

Χάσλεμ: «Πουθενά αλλού δεν θα ήμουν ευτυχισμένος, εκτός από τους Χιτ»!

Κάτια Πετροπούλου
Χάσλεμ: «Πουθενά αλλού δεν θα ήμουν ευτυχισμένος, εκτός από τους Χιτ»!

bet365

Μπορεί ο ρόλος του να μην είναι ίδιος, μπορεί τα λεπτά του να έχουν μειωθεί, αλλά ο Ουντόνις Χάσλεμ δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του κάπου αλλού, εκτός από το Μαϊάμι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Γεννημένος και αναθρεμμένος στο Μαϊάμι, ο 38χρονος φόργουορντ δεν ήθελε να αφήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του και να «ανοίξει» άλλο κεφάλαιο στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο Χάσλεμ υπέγραψε μονοετή επέκταση ($2.4εκ.) με τους Χιτ και θα διανύσει την 16η του σεζόν μαζί τους στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Οι δηλώσεις του, μετά την ανανέωσή του, δείχνουν έναν άνθρωπο χωρίς δείγμα εγωισμού, αφού ξέρει πως ο ρόλος του δεν θα είναι ο ίδιος.

Πουθενά, όμως, δεν θα ήταν το ίδιο ευτυχισμένος, όσο στην ομάδα της καρδιάς του!

«Για ένα παιδί σαν εμένα που κατάγεται από εδώ, αυτό σημαίνει τα πάντα. Μακάρι να καταλάβαινα πραγματικά πόσο μεγάλο είναι αυτό τώρα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ. Το ξέρω όμως πως είναι σπουδαίο», είπε αρχικά.

Όσο για τις συζητήσεις που είχε με τον προπονητή του, Έρικ Σποέλστρα, σχολίασε: «Εγώ και ο Σπο ήμασταν ειλικρινείς μεταξύ μας. Η ειλικρίνεια δεν έχει πάντα να κάνει με το να λες σε κάποιον αυτό που θέλει να ακούσει. Και οι δύο έχουμε φτάσει στο σημείο της καριέρας μας που δίνουμε αξία στην άποψη του άλλου, ανεξάρτητα από το αν θέλουμε να την ακούσουμε ή όχι. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, σκεφτόμαστε μόνο το καλύτερο για την ομάδα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχει να κάνει με την αγάπη μου για το σύλλογο και αυτά τα παιδιά, και όχι με εμένα προσωπικά. Αν έψαχνα λεπτά συμμετοχής, θα πήγαινα κάπου αλλού ή να παίξω στην Κίνα. Στο τέλος της ημέρας, όμως, θα με έκανε ευτυχισμένο, όπως το να είμαι σε αυτή την ομάδα με αυτούς τους τύπους; Όχι, δεν νομίζω πως θα με έκανε».

 

NBA Τελευταία Νέα