Όταν ο ΛεΜπρόν επέστρεψε για πρώτη φορά στο Κλίβελαντ ως αντίπαλος! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Όταν ο ΛεΜπρόν επέστρεψε για πρώτη φορά στο Κλίβελαντ ως αντίπαλος! (vids)

bet365

Πριν από 8 χρόνια ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε γνωρίσει απίστευτες αποδοκιμασίες στην πρώτη του επίσκεψη στο Κλίβελαντ ως αντίπαλος των Καβαλίερς και φέτος ετοιμάζεται να το ξανακάνει με διαφορετική φανέλα.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Στις 21 Νοεμβρίου, μόλις έναν μήνα μετά το πρώτο τζάμπολ του φετινού ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα κληθεί να βιώσει εκ νέου την επιστροφή του στο Κλίβελαντ φορώντας τη φανέλα άλλης ομάδας...

Αυτή τη φορά ως παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς αν και η φετινή του επιστροφή δεν θα θυμίζει ούτε στο ελάχιστο όλα όσα είχαν συμβεί πριν από 8 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου 2010.

Τότε που ένα ολόκληρο γήπεδο είχε σηκωθεί στο πόδι και γιουχάιζε τον άλλοτε ηγέτη τους στην «Quicken Loans Arena» του Οχάιο. Τότε που και ο ίδιος ο ΛεΜπρόν είχε πάρει την αγαπημένη του πούδρα και την πέταξε ψηλά, μπροστά από τους φιλάθλους των Καβαλίερς που δεν σταματούσαν να τον αποδοκιμάζουν!

Παρόλα αυτά εκείνος δεν πτοήθηκε καθόλου καθώς είχε πάρει από το χέρι τους Μαϊαμι Χιτ και τους είχε οδηγήσει στην εύκολη νίκη με 118-90 σημειώνοντας 38 πόντους με 15/25 σουτ εντός παιδιάς, 6/9 βολές, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Φέτος ωστόσο τα πράγματα αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικά, αφού η υποδοχή δεν αναμένεται να είναι ίδια. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχει χαρίσει ήδη στους Καβαλίερς ένα πρωτάθλημα και συνάμα ήταν εκείνος που μόχθησε όσο κανείς άλλος κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν...

Εσείς, δείτε και θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν από 8 χρόνια...

 

NBA Τελευταία Νέα