H φοβερή ιστορία του Ντιαό με τις... σαγιονάρες και το καπουτσίνο!

Γιώργος Κούβαρης
H φοβερή ιστορία του Ντιαό με τις... σαγιονάρες και το καπουτσίνο!

bet365

Ο Μπορίς Ντιαό ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το «αντίο» από την ενεργό δράση και παρά το γεγονός ότι έκανε καριέρα λόγω της μπασκετικής του σπιρτάδας, είχε και... αθλητικά προσόντα!

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ο ευτραφής -αν μη τι άλλο- Ντιαό είχε καταπλήξει τους πάντες στο Φοίνιξ πριν από αρκετά χρόνια.

Όπως είχε πει ο νυν GM των Χόρνετς, Ντέιβιντ Γκρίφιν και άλλοτε ισχυρό στέλεχος των Φίνιξ Σανς, ο Ντιαό είχε καταφέρει να κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια των pre-draft workouts.

Συγκεκριμένα είχε πει χαρακτηριστικά: «Πραγματικά ο κόσμος δεν γνωρίζει το πόσο πολύ αθλητικός είναι. Κάποια μέρα είχε έρθει στο γήπεδο με τι σαγιονάρες και το καπουτσίνο στο χέρι και παρατήρησε το μηχάνημα που μετρούσαμε το επιτόπιο άλμα. Τότε του είπαμε ότι το μεγαλύτερο άλμα είχε καταγραφεί από τον Αμάρε Στούντεμαϊρ, ο οποίος είχε φτάσει στο μεγαλύτερο δυνατό ύψος...»

Και συνέχισε: «Τότε, έβγαλε τις σαγιονάρες του, ακούμπησε κάτω το καπουτσίνο και με την πρώτη του προσπάθεια έφτασε στο ίδιο ακριβώς ύψος! Με ένα και μόνο επιτόπιο άλμα! Στη συνέχεια έβαλε και πάλι τις σαγιονάρες του, πήρε τον καφέ του και φεύγοντας μας είπε: 'Δεν ήταν δύσκολο...'»

 

NBA Τελευταία Νέα