Γιάννης: «Θα είμαι στο πλευρό του Μπράουν, μεγάλη τιμή το εξώφυλλο του 2Κ19»

Αντωνία Σπανού
Γιάννης: «Θα είμαι στο πλευρό του Μπράουν, μεγάλη τιμή το εξώφυλλο του 2Κ19»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την σύλληψη του Στέρλινγκ Μπράουν η οποία τόνισε πως έφερε την ομάδα κοντά, για την τιμή να βρίσκεται στο εξώφυλλο του 2K19, αλλά και την σεζόν που ξεκινάει η οποία ευελπιστεί να πάει την ομάδα του ένα βήμα παραπάνω.

Στο CBS μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα σεζόν του ΝΒΑ. Οι Αμερικανοί επανέφεραν το θέμα της σύλληψης του Στέρλινγκ Μπράουν τον περασμένο Ιανουάριο και της κατάστασης που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνου και των αστυνομικών οι οποίοι άσκησαν βία στον παίκτη χωρίς κανέναν προφανή λόγο και ρώτησαν τον Αντετοκούνμπο γι΄αυτό.

«Στο τέλος της ημέρας πάντα θα υποστηρίζω τα αδέλφια μου. Μόνο αυτό μετράει. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και είπα, 'ό,τι χρειαστείς, εγώ είμαι εδώ'. Ως ομάδα, το συζητήσαμε, του είπαμε,'άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας, αυτό ήταν λάθος. Θα σε στηρίξουμε».

Ο «Greek Freak» απάντησε και για το πόσο τιμητικό είναι να βρίσκεται στο εξώφυλλο του νέου NBA 2K19.

«Μεγαλώνοντας ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο ενός παιχνιδιού. Απλά έπαιζα μπάσκετ γιατί αγαπούσα το μπάσκετ. Το να είμαι εξώφυλλο, είναι μια ανταμοιβή της δουλειάς μου. Το να είμαι ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που γίνεται εξώφυλλο του παιχνιδιού είναι μεγάλη τιμή».

Συνεχίζοντας ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον περσινό αποκλεισμό από τους Σέλτικς, αλλά και την σεζόν που ξεκινάει.

«Κάναμε φανταστική δουλειά κόντρα στην Βοστόνη. Ελπίζουμε αυτή την σεζόν, τα παιδιά της ομάδας να έρθουν πιο κοντά και μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να φτάσουμε στα playoffs και ακόμα παραπάνω», ενώ για το rating του που έφτασε στο 94 ο Γιάννης σχολίασε, «Πέρυσι ήμουν στο 91, οπότε νομίζω ότι το 94 είναι καλό. Μου δίνει την δυνατότητα να βελτιωθώ και γι' αυτό μου αρέσει».

 

NBA Τελευταία Νέα