ΛεΜπρόν: «Ο Ντιρκ είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΛεΜπρόν: «Ο Ντιρκ είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες»!

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Ντιρκ Νοβίτσκι για την αφοσίωσή του, τον επαγγελματισμό του και το fade away σουτ του!

Στις 19 Ιουνίου ο μεγάλος Γερμανός των Μάβερικς έκλεισε τα 40 του χρόνια και συνεχίζει απτόητος, «γράφοντας» ακόμα μια σεζόν με τους Τεξανούς ως μέντορας των Ντένις Σμιθ τζούνιορ και Λούκα Ντόντσιτς στην προσπάθεια του Ντάλας να επιστρέφει στα playoffs.

Από την πλευρά του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νοβίτσκι, κάνοντας ειδική αναφορά στην αφοσίωση και το fade away σουτ.

«Είναι εκπληκτικός! Για την ακρίβεια, είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες ever. Η ικανότητά του να σκοράρει και να "θυσιάζεται" για τους συμπαίκτες του... Το ότι ήταν μέλος της ομάδας και του οργανισμού των Μάβερικς όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η αφοσίωσή του μιλούν από μόνα τους. Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας. Είναι ένας τύπος που συνέχιζε να βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο κι όταν άρχισε να κατεβάζει ταχύτητα, βελτιώθηκε σε άλλους τομείς του παιχνιδιού του ώστε να παραμείνει αποτελεσματικός στο παρκέ. Είναι σπουδαίος...».

Εν συνεχεία ο King αναφέρθηκε στο περίφημο fade away του Νοβίτσκι. «Κάθε φορά που βλέπεις κάποιον να σηκώνει το ένα πόδι και να σουτάρει, ξέρεις ότι το πήρε από τον Ντιρκ. Δεν είναι η κίνηση που έχω στο "οπλοστάσιό" μου όμως καταφεύγω αρκετά σε αυτήν. Είναι ένα σουτ που προφανώς δεν μπορείς να μαρκάρεις και να περιορίσεις... Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Ντιρκ, δεν μπορείς να τον παίξεις άμυνα. Τον βοηθάει το γεγονός ότι είναι 2μ.13 όταν παίρνει αυτό το σουτ».

 

NBA Τελευταία Νέα