Αντετοκούνμπο για την αλλαγή στον κανονισμό των παπουτσιών: «Έχω ξετρελαθεί»! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Αντετοκούνμπο για την αλλαγή στον κανονισμό των παπουτσιών: «Έχω ξετρελαθεί»! (pics)

bet365

Πέντε ΝΒΑers - μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - ρωτήθηκαν για το... ελεύθερο που θα έχουν φέτος να φορούν ό,τι παπούτσια θέλουν. Και ήταν όλοι τους ενθουσιασμένοι!

Ο Άαρον Ντόντσον της «The Undefeated» βρέθηκε στην εκδήλωση του ΝΒΑ 2Κ19 στο Μπρούκλιν και με την ευκαιρία ρώτησε κάποιους παίκτες για την αλλαγή που αφορά στα παπούτσια τους από την νέα σεζόν.

Οι ΝΒΑers θα μπορούν πλέον να φορούν ό,τι χρώμα παπούτσια θέλουν στους αγώνες, μετά από σχετική απόφαση, και είναι όλοι τους φαίνονται ξετρελαμένοι!

Το πρόσωπο που κοσμεί το διάσημο video game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε με χαρά: «Έχω ξετρελαθεί! Μπορώ να φορέσω οποιοδήποτε χρώμα θέλω, όποτε θέλω. Πριν, φορούσαμε μόνο άσπρα ή μαύρα. Αλλά τώρα, μπορώ να βάλω κίτρινα, το μπλε του ουρανού... Ό,τι μου έρθει στο κεφάλι! Θα δείτε πολλή δημιουργικότητα από τους παίκτες. Είναι σίγουρα καλό για τη λίγκα».

Ο Μπεν Σίμονς ανέφερε: «Τώρα μπορώ να φοράω οτιδήποτε, οπότε θα είναι τέλεια! Έχω κάποια φανταχτερά χρώματα κατά νου», ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Οι παίκτες θα... τρελαθούν του χρόνου. Σίγουρα θα βγάλω κάτι από την ντουλάπα μου!».

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν λίγο στον... κόσμο του, αφού δήλωσε: «Νόμιζα πως ίσχυε από πέρυσι! Έβλεπα ανθρώπους να φορούν όλων των ειδών τα πράγματα», και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα το εκμεταλλευτώ. Ακόμα κι αν νιώθω λίγο άβολα, όταν τα χρώματα είναι... τρελά και δεν έχουν σχέση με τις εμφανίσεις που φοράω. Αλλά νομίζω πως πρέπει να παίξω λίγο με αυτό. Δεν έχω τιμωρηθεί, αλλά έχω προειδοποιηθεί για παπούτσια».

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, από την άλλη, έβγαλε το... καπέλο στον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ: «Το ΝΒΑ μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε πραγματικά δημιουργικοί, να είμαστε οι εαυτοί μας στο παρκέ. Η λίγκα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό τελευταία. Ο Άνταμ Σίλβερ είναι τρομερός! Μας αφήνει να είμαστε δημιουργικοί, οπότε μπορείτε να περιμένετε μερικά εκπληκτικά πράγματα. Θα κάνω το... κομμάτι μου, αλλά είμαι λίγο πιο χαμηλών τόνων».

Όσο για το ποιος παίκτης πιστεύουν πως θα το... εκμεταλλευτεί περισσότερο;

Αντετοκούνμπο: «Ο ΛεΜπρόν... Αν και τραβάει τα βλέμματα κάθε χρόνο. Αλλά και οι νέοι, όπως οι Ντόνοβαν Μίτσελ, Κάιλ Κούζμα, Ντέβιν Μπούκερ, Καρλ-Άντονι Τάουνς... Α, και ο Πι Τζέι Τάκερ... Θα υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα αλλάζουν τα παπούτσια τους».

Σίμονς: «Ο ΛεΜπρόν».

Τέιτουμ: «Ο Κάιρι έχει δικό του παπούτσι, οπότε κανείς δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί».

Κάζινς: «Σίγουρα ο Ουέστμπρουκ».

 

NBA Τελευταία Νέα