Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ ο Ντέιβιντ Ουέστ (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ ο Ντέιβιντ Ουέστ (pic)

bet365

Σε ηλικία 38 ετών και μετά από 15 χρόνια καριέρας, ο Ντέιβιντ Ουέστ ανακοίνωσε το «αντίο» του.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ουόριορς (2017, 2018) και ισάριθμες φορές All-Star (2008, 2009) πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με μήνυμά του μία ημέρα αφού «έκλεισε» τα 38.

«Δεν είμαστε τίποτα, παρά η συλλογή των εμπειριών μας. Ήμουν αρκετά τυχερός να ζήσω ένα παιδικό μου όνειρο, να παίξω στο ΝΒΑ. Μετά από 15 σεζόν, αποφάσισα να αποσυρθώ από το παιχνίδι του μπάσκετ. Είμαι ταπεινός κι ευγνώμων για την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των προπονητών μου, των συμπαικτών μου, των συλλόγων μου και των οπαδών στην διάρκεια όλης αυτής της εμπειρίας. Σε όσους πανηγύρισαν για μένα, ήταν στο πλευρό της οικογένειάς μου, προσευχήθηκαν ή απλά είπαν μια καλή κουβέντα για μένα, είμαι ευγνώμων. Η πίστη στον εαυτό σου είναι αδιαπραγμάτευτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ντέιβιντ Ουέστ αποφοίτησε από το κολέγιο Εξέιβιερ το 2003 και εκείνο το καλοκαίρι επελέγη στο Νο.18 του α' γύρου του draft από τους Νιου Όρλεανς Χόρνετς, όπου κι έμεινε για 8 χρόνια. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Πέισερς (2011-15), ακολούθησαν οι Σπερς (2015-16) και τέλος οι «πολεμιστές» (2016-18), με τους οποίους στέφθηκε πρωταθλητής και τις δύο χρονιές.

pic.twitter.com/qVRK0fHD8D

— David West (@D_West30) 30 Αυγούστου 2018

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα