Λέοναρντ: Σκέφτεται σοβαρά την ανανέωση στο Τορόντο, αλλά...

Λέοναρντ: Σκέφτεται σοβαρά την ανανέωση στο Τορόντο, αλλά...

Gazzetta team
Λέοναρντ: Σκέφτεται σοβαρά την ανανέωση στο Τορόντο, αλλά...

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ μπορεί να μην έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Ράπτορς ωστόσο έχει ξεκινήσει ήδη η συζήτηση για το επόμενο καλοκαίρι και την πιθανότητα ανανέωσης στο Τορόντο,

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ο οποίος μετακόμισε φέτος στον Καναδά, θα είναι free agent το επόμενο καλοκαίρι ωστόσο παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στους Ράπτορς.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζαμπάρι Γιανγκ της «San Antonio Express» ο οποίος μίλησε στον TSN 1050 και είπε χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη αφήνει τα πάντα ανοικτά. Σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραμείνει και είναι κάτι το οποίο θα συζητήσει. Βέβαια το Λος Άντζελες πάντα θα αποτελεί την επιλογή του αλλά την ίδια ώρα έχει ανοικτό μυαλό και είναι πρόθυμος να ακούσει τα πάντα».

Ο Λέοναρντ μετακόμισε φέτος στο Τορόντο μαζί με τον Ντάνι Γκριν αντί των ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και Τζέικομπ Ποέλτλ ενώ οι Ράπτορς έχουν προσλάβει και έναν φίλο του προκειμένου να νιώθει άνετα μέσα στην ομάδα. Εάν και εφόσον όλα αυτά θα παίξουν ρόλο για την παραμονή του στην ομάδα, ο χρόνος θα δείξει!

 

NBA Τελευταία Νέα