NBA Africa Game: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Νίκος Καρφής
NBA Africa Game: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

bet365

Μερικά σημαντικά στοιχεία για το NBA Africa Game που θα γίνει στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.

Η Τeam Africa θα παίξει κόντρα στην Team World στο ΝΒΑ Αfrica Game της Πρετόρια στη Sun Arena σήμερα στις 18:00.

Το ματς θα διεξαχθεί με σκοπό να στηριχθεί το Nelson Mandela Foundation. Για την Team Africa θα αγωνιστούν παίκτες που γεννήθηκαν στην Αφρική, ενώ για την Team World οι υπόλοιποι από όλο τον κόσμο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Team Africa

Ντενγκ (Σουδάν), Αμίνου (Νιγηρία), Μπιγιόμπο (Κονγκό), Ντιαλό (Μάλι), Εμπίντ (Καμερούν), Φουρνιέ (Αλγερία), Ιμπάκα (Κονγκό), Μαχίνμι (Μπενίν), Σιάκαμ (Καμερούν)

Προπονητής ο assistant των Χιτ, Τζουάν Χάουαρντ

Team World

Μπαρνς, Κόλινς, Γκαλινάρι, Γκέι, ΜακΓκί, Μίντλετον, Ντένις Σμιθ, Ουάιτσαϊντ, Ουίλιαμς

Προπονητής ο Ετόρε Μεσίνα

Ποιος το καλύπτει;

Το ματς θα προβληθεί στο Kwese Free Sports (Sub-Saharan Africa) στο ESPN 2, στο ESPN Deportes και στο ΕSPN (Latin America, Brazil, Caribbean and the Pac Rim).

Iστορία

2015: Η Team World νίκησε την Team Africa με 101-97 στο πρώτο NBA Africa Game που έγινε στην Ellis Park Arena του Γιοχάνεσμπουργκ

2017: Η Team World έκανε το 2-0 κόντρα στην Τeam Africa, αφού επικράτησε με 108-97 στο δεύτερο NBA Africa Game που διεξήχθη στο Ticketpro Dome του Γιοχάνεσμπουργκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα